den 17 april 2009

Hej hopp!!!

Nu händer det grejer för mig och min bästa vän kollega ja hon har många titlar Maria Wikström!!! Vi blev igår återförsäljare för en träningsrockring Hula Hoop med vikter!!! Vi har fått ensamrätt på Norrland vilket känns så fantastiskt roligt!!!!! En bra produkt som vi nu har provat och även nu säljer. Tränar Mage och rygg, andningen och man blir bara så glad och det är väl det som är meningen med träningen att man skall ha roligt!!!!





Sen nästa vecka på fre så skall vi stå 2 timmar på barnmässan i Umeå och massera sälja hula hoop och spikmatta. Sen direkt hoppa i bilen och bege oss på ett möte i Skellefteå med en kille som skall göra en hemsida till oss, efter alla pikar att vi är så sena med att ha en hemsida så har vi äntligen tagit tag i det och med hjälp från underbara Robert och hans kontakter så skall det äntligen bli av. Sen sover vi i Maalins och Roberts läght för att fara till Raggvaldsträsk på lör morgon och där skall vi stå på en byamässa med våra produkter.

Som sagt det händer mycket just nu, för samtidigt som vi skall planera och fixa med allt detta så är vi ju även ansvariga för hälsa och välmående oasen på stora nolia som vi säljer som tokar till nu. En utomlands semester hade suttit ganska fint just nu.

Nää nu skall jag hoppa in i arbetet igen

Puss och Kram på er alla

Kommentarer
Postat av: Stigge

what´s this shit ...Vad är de för problem med att gå på gym nu för tiden??? ....;)

2009-04-18 @ 01:23:26
URL: http://stiglund.blogg.se/
Postat av: Maria Olovson

Förhoppningsvis så kommer ju gym att ta in dom :-) Perfekt att ha som cirkelträning eller bara i gymmet....Åhhh sen kärra vän och lilla PT så kanske det är några som inte vill vistas på gym ju....

2009-04-18 @ 13:42:48
URL: http://miaolovson.blogg.se/
Postat av: Stigge

ha ha .. Ja jag vet ju de ....Men de e bara för att dom inte har mej som PT ...;)

Måste få prova dom där ..

Så då vet jag ju om de är nåt att ha ....:)

Puss på dej tills snart igen ..:)

2009-04-18 @ 22:27:49
URL: http://stiglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0