.....hmmm träning!!

Ja jag har som insett att köpa ett träningskort inne i stan nu när vi flyttar till huset kommer inte att bli av. Dels för att det är riktigt dyrt och jag väljer att lägga pengarna på annat och sen insåg jag att det inte fanns nått gym i närheten av där vi kommer att bo så nu har jag beställt denna bok nu måste jag bara beställa vikterna oxå....hmmmm det får bli när vi hat fått huset för pappa blir galen om jag kommer in med ännu mer grejer hit.

Puss och Kram

SKELLEFTEÅ!!!!!

Vad jag älskar denna stad. Kan iofs ha med mina vänner här och göra, samt att jag har pluggat ett år här på medlefors fhs som gör att man känner en sån dragning hit. Har sagt det förr men mitt år i Skellefteå och på friskvårdslinjen var det bästa år i mitt liv hittils. Vad man fick växa som människa och vilken miljö man fick vistas i samt vilka underbara lärare.

For iallafall hit i tors em och direkt hem till min underbara vän Annika som betyder så mycket för mig, en vän som finns ALLTID. Satt och tjattrade som vi alltid gör och åt god mat. Sen senare på kvällen for vi till våran underbara vän Danne och våldgästade han. Han kommer aldrig undan ;-) Dom puckona ville att jag skulle göra zoonterapi på dom och det fick dom väldigt snabbt ångra hahaha oj vad dom skrek av smärta. Men så går det när man har fel på magen då sätter det sig i fötterna så det så :-)

Sen fre så for vi snabbt till matfesten där min snygga svägerska Lotta skulle ha en föreläsning men det blev verkligen bara en snabbis för sen sprang vi vidare till medlefors och åt lunch. Och där fick man nostalgi när man fick träffa alla lärare och bara vara i miljön och den GODA maten. Ville aldrig fara där ifrån. Åhhhhhh.

Sen blev det shopping och fika på stan hem och fixa till sig för att sen fara till matfesten och självklart hade de börjat regna när vi skulle gå men men god mat och en öl och shaka loss till ett cover band sen hem och däcka. Nu har annika farit på jobbet och jag skall snabbt dit och handla en kofta för att sen bege mig hemåt till umeå. Eller som danne kallar det staden som gud glömde hmmmmm inte riktigt så hemsk är staden!!!

Ikväll skall jag och Andreas till Hednäs till hans bror och Lotta....längtar sååå skönt att fara dit och bara vara

Nää nu skall jag göra ett ryck

Puss och Kram

den 26 aug 2009

Idag har man hunnit med en massa saker. På fm var jag på min mors jobb en känd advokatbyrå här i stan, jag skall jobba där när hela firman far till malta i 9 dagar så jag fick mig en snabb inskolning. Har jobba där tidigare men fick mig en liten uppfräschning för minnet. Sen mötte jag upp min vän Jenny på gimonäs där dom håller på att renovera ett hus så då var jag där halva dagen och spacklade och slipade m.m. Sen efter jobbet var det av direkt till Creative Lounge för där hade jag fått tid hos min heta frisör Anna som nu har fixat bort allt grått i mitt hår och tunnat ur mitt fågelbo till hår hehhe

Så denna dag har med andra ord varit fullspäckad, nu sitter jag nyduschad och funderar på att gå å lägga mig för imorgon fortsätter jag och jobba med Jenny sen beger jag mig till Skellefteå och skråmträskvägen där min älskade vän Annika bor.

Puss och Kram

....del 2

Danne detta är vad som väntar dig ;-)


den 25 aug 2009

Gomorron:-)

Sitter i strömsör och jobbar med Maria. Solen skiner ute så snart skall vi unna oss en lunch i solen......

Tänkte passa på att göra lite reklam för Maria W kurser i höst som jag tycker ni alla skall passa på att gå på.

Alla kan!
Gratis prova på pass i yoga den 9-10 sep kl 18-19, colage storgatan 20a.
Kurser i höst är spikmatteyoga, senioryoga, barnyoga, detoxyoga, grundkurs, fortsättningskurs.
Varmt välkommen! För mer info ring Maria Wikström 0738-026644, [email protected]
 
Sen senare i höst när jag har kommit i ordning i huset mitt så kommer det att komma massage erbjudanden. Men redan nu kan ni boka massage, då kommer jag hem till er.

På torsdag åker jag upp till Skellefteå och till mina vänner där, på fre skall vi fara på matfesten och där skall jag även lyssna på min svägerska som skall föreläsa:-) Vad jag saknar er alla uppe i Skellefteå. Annika ladda kylen ännu mer med onyttigheter hahahha

Puss och Kram

den 24 aug 2009

Sitter framför datorn när jag igentligen skall vara i duschen och tvätta håret hmmmmmmmm..............

Om ett litet tag beger jag mig ut till Strömsör och då skall vi uppdatera med foton till hemsidan www.mariakan.nu bloggen startade jag och Maria startade sin så den kunde vara kopplad till hemsidan men eftersom hemsidan inte blivit klar så har bloggen blivit lite mer av en dagbok. Vi har kanon fina bilder från förra gången vi fotade men det behövs mycket mer bilder så förhoppningsvis så lyckas vi med det idag

Nu skall jag slite mig in i duschen och göra mig fin...jo förresten Danne min kära vän från skellefteå ringde och sa att han satt på våran gamla skola i dag....han vet hur avis jag är så jag vet inte riktigt om det var för att jävlas eller för snällhet samtalet var.......

Puss och kram








den 23 aug 2009

Min blogg har blivit lite uppgraderad i utseendet tack vare min söta vän Becky. Jag tycker den vart hur din som helst Tusen tack vännen du är guld värd!!!!!

Helgen har varit lugn då min förkylning inte riktigt vill släppa taget om mig. Idag tog jag mig till Strömsör iallafall för att jobb planera med min fruga Maria. Sen kom även Robert och Maalin med barnen och ett snabbt besök av Johan blev det oxå så helt plötsligt var vi många ute i den underbara idyllen strömsör.

Imorgon blir det att måla ögonen och hålla in magen för då kommer våran web master Micke Eldborn med sin kamera studio och skall tydligen fota oss till hemsidan. Känns bra att den äntligen kommer att komma upp nu inom snar framtid, sen skall jag och Maria avverka några timmar till med att förbereda oss inför ett jätte viktigt möte senare i veckan. Hoppas och vill tro att det kommer gå vägen.

Skall försöka få tag på min söta vän Annika nu oxå för jag vill våldgästa henne i Skellefteå senare i veckan får se hur det blir med det eller om det blir en annan gång. Vill upp innan vi får huset iallafall sen blir det lite thigt om tid.

Nu skall jag somna till en film hade jag tänkt och sen drömma sött

Puss och Kram

den 19 aug del 2

Om ni inte sett Om sommaren med Göran

Gå å se den på en gång då, jag och Wikström har skrattat från att den första scenen startade och jag som inte är så överförtjust i svenska filmer men denna var riktigt bra

Puss

den 19 aug 2009

Jag ordagrant klättrar på väggarna just nu. Hade jag vetat att man hade ett jobb att återvända till så hade jag nog kunnat njuta av semestern nu men icke det. Försöker verkligen njuta men nu har även en förkylning slagit till blää och tvi. Sitter och söker jobb som en galning men utbudet är inte så stort. Ikväll skall jag och Maria på bio iallafall myyyyssssiiiigt!!!!!

Hoppas även på att jag och Annika hittar några dagar för mig att komma upp till Skellefteå och hälsa på. Saknar staden och mina älskade vänner där uppe. För som det ser ut nu så är denna ofrivilla semestern på obestämd tid.....gaaaaaaaaaa ge mig ett jobb :-)

Puss och Kram

den 16 aug 2009

Känns jätte konstigt och lite jobbigt faktist att inte kliva upp imorgonbitti och fara till nolia för att jobba. Helt sjukt vad tiden har gått fort och så ävla roligt vi har haft. Ett helt sjukt härligt gäng med extra fokus på sjukt:-) Dagarna har gått fort och det har inte alls kännts som 14 timmars dagar och ingen ledighet och det är faktist ovanligt att få uppleva en sån glädje på jobbet. Man har hittat vänner för livet och förhoppningsvis så samlas vi i höst och jobbar en del. Men det får tiden utvisa. Känner redan att jag klättrar på väggarna och nu är det bara att söka sig nytt jobb och förhoppningsvis så hittar man sig ett fast jobb så man har nån typ av säkerhet i sitt liv.

Var hos Becky i fre och hälsade på. Har inte varit social på hela sommaren så nu tog jag chansen att våldgästa....mysigt hade vi det.

Lör slappade jag i strömsör hos favvosarna.....kvällen blev lugn med en massa avsnitt av entourage:-)

Nu skall jag slänga ihop en kladd after eight kaka till efterätt

Puss och Kram

den 7 aug 2009

Oj så varma dagarna är nu inget direkt mässväder men ändå kommer det mycke folk dit, måste ju bara betyda att edt är en mässa värd att gå på:-) Inte många dagar kvar nu vilket känns lite konstigt då vi har jobbat så hårt och länge med den och sen på några dagar så är allt borta igen.....men kul har vi haft och vilket jävulskt roligt arbets gäng vi varit, helt klart det bästa på alla år.

Min dator håller för övrigt på att ge upp nu och har inte riktigt ekonomin för att köpa en ny så då gör jag ett försök till att vinna en underbart fin rosa mini dator du hittar den här....visst är den fin och jag som älskar ROSA

Näää nu skall jag städa lite innan mammsen kommer hem med suschi mumms

Puss och Kram

den 3 aug 2009

Som ni kanske har förstått så är tiden just nu endast fylld med jobb....så vill ni träffa mig så kommer ni till stora nolia mässan.

Idag så öppnade himlen sig och ner kom det jävligaste regn jag sett på länge vilket innebar att vi senare var tvugna att tömma taken på kassa entrena Maria sa snällt till besökarna att inte stå så nära för då skulle dom få allt vatten på sig när jag tömde men det hela slutade med att jag själv fick ca 20 l vatten på mig. Ett glatt skrik och skratt så magen värkte och jag roade en massa besökare med med det bjuder jag på..

Hoppas vi ses på den bästa mässan Stora Nolia

Puss och Kram

RSS 2.0