Morr

Skrev ett långt och bra inlägg igår men allt bara försvann så nu göör jag en ny chans men i en liten kortare variant

Helgen var kanon. Firade Axel(Andreas bros son) på lör dag i Hednäs sen på kvällen blev jag upphämtad av Carro och Danne och vi for och grillade hos Carros mamma Ulla som jag totalt avgudar...vilket resulterade till en kanon kväll men lite vin till. Carro är en helt underbar vän som har funnits i mitt liv så länge och den som har stöttat mig i allt jobbigt som jag har gått igenom under åren.Nu lät det som att det var mycke jobbigt jag har gått igenom<och riktigt så är det inte, hahhaha, Hur lite eller mycket vi ses spelar ingen roll för när vi väl ses så är det som vanligt......det är vänskap

Igår fick vi ett ryck och såg en bil i Skellefteå som vi blev sugna på att köpa då vi är i desperat behov av en ny bil så efter middagen så körde vi upp pappsens bil och det blev även ett köp Andreas körde hem ny bilen och jag passade på att springa upp till en annan helt underbar vän Annika..............blev bara ett snabbt besök men det
är bättre än inget

 

Idag har jag suttit på utvärderings möte på nolia hela dagen det var riktigt intressant må jag säga

 

Imorgon skall vi på banken och skriva på alla papper och sen får vi nycklarna till huset wieeeeeeee

 

Puss och Kram


Bästa vänner

Har haft turen att ha hemma Hanna från Sthlm och Stor carro från Oslo så ikväll har vi suttit och druckit kaffe på costas och tjattrat. Tror ljud nivån blev lite hög där ett tag men jävlar vad man har fått skratta och uppdatera varrandra. Har verkligen så fina vänner runt mig. Har även bjudit in mig själv till Carro och Danne på lör på middag.

Nu är det nära tills vi får huset, skall på banken imorgon och se hur vi skall lägga upp lånet och sen nästa ons så får vi nycklarna......så stort :-) Jag är husägare snart ,-) Vuxen poäng jajjemensan.

Dock sugen på att få gå på ett bröllop så nu hoppas jag att nån av mina vänner slår slag i saken.......

Nu sova jobba imorgon

Puss och Kram

Bästa helgen!!

Efter en lång och intensiv arbets vecka så längtade jag till en härlig lugn helg att ladda batterierna på, e det bara och min önskan gick i uppfyllelse :-)

Fre kväll spenderades med familjen och vi gjorde hemma gjord sushi, inte den enklaste men roligt hade vi och det blev en riktig show med ett bra resultat. Senaste Wallander såg vi och hade det riktigt bra.





Lördag tog jag en lång sovmorgon sen tog jag mig en löåarrunda i skogen för att sen bli hämtad av en av mina närmsat vänner Carro eller som pappa har döpt henne "snygg carro" hon är bosatt i sthlm så vi hinner inte ses så mycket. Vi for ut till Ivarsboda där hennes familj har hus och där åt vi god mat och drack lite vin och tjattrade som aldrig förr. Somnade riktigt sent och blev väckta 11.30 då myste vi och åt frulle och hade utsikt av havet. Deras hus och tomt är magiskt. Jag älskar att vara där ute. Man känner sig som hemma och hela hennes familj är så fina och har hjärtan av guld, så nu försökte vi ta tillvara på den tid vi hade och uppdatera oss så mycket som det bara gick. En helt lyckad helg med andra ord. Imorgon väntar jobbet igen så nu skall jag strax natta men jag lägger upp lite bilder från Ivarsboda med.....

Puss och Kram


Mys kväll i Obbola

Dagen har spenderats på Nolia där jag jobbar nu i 2 v. Hem äta duscha och sen for jag till Becky och Micke i Obbola och hade en mys kväll med kaffe choklad och Idol. Det är så skönt att fara till dom och bara vara. Dock så känner jag nu när jag kom hem att jag har lite feber känningar :-( peppar peppar jag skall icke bli sjuk. Imorgon har jag och Wikström ett grymt viktigt lunch möte som jag peppar inför nu, dock väldigt nervös, näää nu väntar sängen för klockan ringer 05.30

Puss och Kram

inte så mycket....

....att berätta. Helgen har varit lugn med fiske god mat och film bla. Sen även en massa planering inför huset som vi får om 2 å en halv vecka. Mycke väggar som skall rivas heheheh.

Imorgon är det jobb på nolia som väntar 2 v framåt. Känns skönt att veta vad man gör 2 v framåt. Nu hoppas jag snart att få besked om framtiden.

Har en jätte saknad efter mina vänner just nu. Spec Annika, Danne och Anncha i skellefteå, Carro och Hanna i sthm och cissi i Halmstad. Varför skall ni befinna er så långt borta för....

Näää nu skall jag försöka sova för jag skall upp 05.30 imorgon

Puss och Kram

Åhhhh.....

.....jag håller tummarna och tänker positivt så mycket att huvudvärken håller på att ta kål på mig!!!! Men åhhhh va jag hoppas på det bättre......

Numerologi

Så här är beskrivningen på mig enligt numerologi, stämmer det tycker ni??

Anna
1 + 5 + 5 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3
Maria
4 + 1 + 2 + 1 + 1 = 9
Olovson
7 + 3 + 7 + 6 + 3 + 7 + 5 = 38 = 3 + 8 = 11 = 1 + 1 = 2
 
Slutresultat
3 + 9 + 2 = 14 = 1 + 4 = 5
 
Siffran Fem:
I din närvaro har man aldrig tråkigt. Du är utåtriktad, livlig, rolig och mycket nöjeslysten. Du gillar spänning och avskyr rutinmässiga och monotona saker. Blir det tråkigt i en relation eller på arbetet livar du gärna upp stämningen.

Kanske borde du lugna ner dig lite ibland för att inte verka alltför okontrollerad. Det måste ju faktiskt vara trist ibland för att man ska kunna känna att något är roligt. Du är rädd för att bli lurad och det beror nog på att du har lite problem med självförtroendet. Det kan ju också orsakas av att de omkring dig är så vana vid ditt skämtsamma sätt och tror att du alltid är beredd på skojigheter. Visa att du kan vara seriös.

Du faller för personer som är lika nöjeslystna som du och som har glimten i ögat. I ett förhållande kan du känna dig lite rädd för att bli lämnad eftersom ditt dåliga självförtroende lyser igenom även här.

Femmor regeras av Merkurius och dina färger är ljusa, t. ex ljusgrått och ljusblått.
 


Analys:
april 2
4 = 4 2 = 2
1981
1 + 9 + 8 + 1 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1
Slutresultat
4 + 2 + 1 = 7
Livsväg 7, den självständiga perfektionisten:
Personer med livstalet 7 är individualister som har stort behov av att då och då få vara ensamma. De har god intuition och är bra på att analysera. Sjuor tycker inte om när andra säger till dem hur de ska göra.

Är du en sjua så kan du uppfattas som lite mystisk, kanske därför att du klarar dig så bra på egen hand. Du är noggrann, nästan på gränsen till perfektionist. Detta kan medföra att du helst har ett arbete som innebär någon form av specialisering. Du hjälper gärna andra människor och har förmåga att få dem att må bra. Du är även en fena på att kunna handla vid de rätta tillfällena. Din djupsinnighet behåller du gärna för dig själv då du är rädd för att bli missförstådd.

Din vana att skjuta upp saker och ting är inte så uppskattat hos andra och det drabbar även dig själv. Vid möten med människor som du inte känner kan du vara ganska otrevlig och kylig. Att ibland ta till dig andras råd skulle kunna hjälpa dig mer än du tror.
 


Puss och Kram

Trött

Jobbat hos advokaterna hela dagen sen masserat 4 st på en workshop jag kan säga att nu är min kropp trött s¨nu väntar sängen för snart skall man upp igen :-)

Puss och Kram

Tänka positivt!!

Just att tänka positivt inför framtiden och ha tillit till att allt löser sig är det jag jobbar mest med just nu. Söker som sagt jobb som en galning nu och har gjort det den sista tiden men än inte fått nått stor napp på ett fast jobb för det är just det jag vill åt nu när man har satt sig i sitsen att bli husägare för med det kommer även alla utgifter ;-) Min morbror ringde iallafall imorse och behövde mig på Nolia nästa v och då nästa v så då har jag denna månad ordnad iallafall vilket känns jävligt skönt. Jag och Wikström har ett super viktigt framtids möte den 17:e oxå vilket vi fokuserar mycket på just nu. Men min önskan är nu att ett visst spec företag nu nappar på min ansökan om en natt tjänst, skulle det gå i lås så kommer jag fira med pommpa och ståt för då får jag ihop det med mitt företag och alla våra drömmar plus att jag kan lägga ner mycke tid och pengar på huset och fritiden :-) Hahhaha som ni ser så pågår det en stor process i min lilla hjärna vilket jag verkligen fick känna av i natt då hjärnan gick på högvarv och jag inte somnade förrän runt 03 phuuuu

Nää nu skall jag återgå till jobbet här hos advokaterna, det ringer som en jäkla tok här idag att man inte får mycket gjort.

Ikväll iallafall så håller jag och Maria i en Workshop där 5 kvinnor skall få lära sig blanda oljor och shampo sen få en massage av mig :-)

Puss och Kram

Världens bästa dag!!!

Oj vilken dag detta har varit. Sov läääänge lite för länge;-) det gjorde även killarna i huset och efter att vi äntligen dragit upp min bror ur sängen så satt vi och funderade på vad vi skulle göra av dagen.

Andreas kom på iden att vi far ut en stund till skeppsvik och fiskar. Nu hör till saken, ni som känner mig väl vet att min största fobi är fiskar. Där av anledningen till att jag ALDRIG badar förutom i en pool.
Men för nån dag sedan så följde jag med Andreas och fiskade och han lovade att han skulle ta över ifall jag fick napp. Själva upplevelsen att få vara ute vid vattnet är ju bland det mest meditativa jag har varit med om. Och den gången så fick jag inte napp tack och lov. Kan också vara därför jag vevar fort som fan så att firrarna inte hänger med<:-)

Jajja det var bara en kort sumering till min fobi så ni förstår resten av denna dag, vi for iallafall ut till skeppsvik och det var helt underbart väder. Vindstilla inte för varmt och inte för kallt, dock så var det fisk nå jävulst dom hoppade och plaskade så jag insåg snabbt vad jag skulle vara med om. Vi hittade ett helt underbart ställe och började fiska. Jag vevade som vanligt fort som fasen och har även bllivit riktigt grym på kast tekniken, stod och var i mina egna tankar och då började det att rycka i spöet, jag skriker på andreas och han får komma och hjälpa till då jag just då håller på att sluta andas och adrenalinet pumpar som aldrig förr. Jag fick min fösta fisk någonsin en aborre

 

I mina ögon var detta jäkligt stort och killarna tvingar mig att posera framför kameran men ante var tvungen att hålla med båda händerna om fisken annars skulle jag inte gå nära:-)

 

Vi var ute i hela 5 timmar, jag fick 5 fiskar och brossan fick 8 fiskar. Detta var inte antes dag han fick nada. Och i vanliga fall så brukar brossan få nada och ante en massa. Hmmmm tror det var syskonens dag i dag. Tror det var en ren lycka för min sambo att äntligen få dela sin passion med mig nämligen fiske så han var otroligt nöjd med dagen och övelycklig att se mig få fisk hahaha. Helt slut efter all friskluft, vi grillade gooo middag när vi kom hem och sen såg vi den senaste Wallander ( tjuven) riktigt bra.

 

Nää nu är det natti för mig då det är jobb imorrn avslutar med lite mer bilder från dagen

 

 

Puss och kram


lör kväll

Haft en härlig dag. Sov ganska länge sen for jag och Andreas och kollade på köksinredning. Sen hem till Mormor och åt lunch för att sen fara till bäcksjön och gå en promenad med mormors hund saga. Sen hyra film.

Andreas for till strandgren och jag har varit själv sen dess. Sett 2 filmer, en helt värdelös och en i min smak. Men nu är jag less på att inte göra nått och det är alldelens för tyst i huset hahah att man aldrig blir riktigt nöjd.

Önskar er en riktig godnatt nu skall jag se det sista avsnittet av how i meet your mother

Puss och kram


.....från förr

Hittade just tillbaka till en sida där man kan lägga upp bilder på nätet precis som ett foto album och hittade min kära vän snyggcarros användare och hittade där gamla kort från när dom flesta bodde hemma. Det var jag snyggcarro och Hanna som umgicks istortsett jämt.....tror ni jag saknar dom nått när dom bor i sthlm och jag inte har ekonomi att resa och hälsa på dom hmmmmmmmmm hittade även ett kort på mig och Wikström från personalfesten på nolia för 2 år sedan hahha vad man kan hitta mycke på nätet.



Kanske inte dom roligaste bilderna i världen men kul å kolla på och se hur man förrändras typ så där 20 kg på pluskontot. Goda nyheten är ju att man vet att man en gång i tiden var vältränad så då borde det ju gå att bli det igen.

Ja men då han man med ett snabbt inlägg på fikat, tillbaka till arbete nu för ikväll så skall det grillas med Sambo och Bror

Puss och kram

....pust

Sitter på jobbet och detta är första gången sen imorse jag har kunnat ta det lite lungt. Alltid hektist när man är på ett nytt ställe och sen att detta kontor är ett ställe det ringer på HELA tiden gör det inte lättare. Så nu har man försökt få alla att förstå att det finns ingen på kontoret som för tillfället kan hjälpa och det uppskattas i majoriteten inte. Dagen går fort iallafall vilket är ett stort plus ;-) Finns inget värre än att inte ha nått att göra och stirra sig blind på klockan. Näää nu är det bara att hoppa tillbaka i djungeln och jobba vidare......

Puss och Kram

Nya utmaningar

Jahap då har min mor och företaget hon jobbar på plus respektive hoppat på ett plan och skall på konferens till Malta. Hur mycke jobb dom kommer att utföra synar jag :-) Tror mer på att dom kommer att glassa på stranden med en liten drink i handen hehheh..........jag kommer iallafall hoppa in på kontoret under deras tid borta och hålla ställningarna där så nu typ 9 dagar fram blir det när det ringer "välkommen till advokaterna det är Maria"

Känns skönt att jobba :-) kosingen behöver man ju för om en månad är man husägare...........Jag ber till dom högre makterna nu om hjälp att lyckas fixa ett fast jobb!!!!!!!!! Kom igen!!!!

Hade en ypperligt mysig lunch med min själsvän och karma Maria!!!!!!! Vi har inte setts på 4 dagar så det var mycket uppdatering hihihi vi kan tjattra så mycket vi

Igår förresten så tog jag och Andreas fiskespöna och försökte oss på obbolas vatten. Inge napp och det är jag ju glad för då jag är livrädd för firrarna och sen så for vi och klampade in hemma hos Becky och Micke :-) Åhhh det är så mysigt att träffa dom 2. Vilka underbara människor!!!!

Cissi jag tänker på dig och du är i mina tankar hela tiden. Önskar att vi verkligen bodde närmare varan så jag kunde finnas för dig nu!!!!

Puss och kram skall i natt få sova i en riktig säng vilket jag inte har gjort på jätte lääääänge så mamma och pappa ni får jätte gärna vara borta länge (skämt och sido...)

RSS 2.0