Stora Nolia 2010 Hälsans Hus

Alla vägar bär till Piteå

Ställ ut på Stora Nolia 7-15 augusti 2010

Inbjudan till att skapa en Oas av välbefinnande i hälsans hus!

Årets nyhet är ett samlat område med allt inom hälsa under samma tak.

Vår vision är att tillsammans med er utställare skapa en mötesplats som är hälsorik, sund, motiverande och inspirerande för hela familjen.

Här skall man kunna prova på, lyssna, handla, inspireras, få råd och idéer till det som skapar välbefinnande för kropp och själ.

Att hålla sig frisk och att må bra ligger i tiden.

Som utställare erbjuder vi er möjligheten att med tydlig exponering här visa upp / sälja önskvärda produkter för det egna företaget under mässans hela 9 dagar
och 110 000 besökare.

Vi ser ert företag som en given aktör i denna satsning och hoppas att det låter intressant och lockande för er.

Varmt välkommen att kontakta våra säljare.

Maria Olovson
070-3271673
[email protected]

Maria Wikström
0738-026644

[email protected]

Om ni tycker....

....det är lite uppdaterat så är det en sån period just nu, vi har fått reda på att skadan i väggen som vi upptäckte var ganska mycke värre än vad vi trodde och att detta måste göras upp med oss och förra ägarna så det är lite ovisst just nu phuuuu.....sen på tisdag så far jag till sthlm för utbildning till det nya jobbet hela veckan, får komma hem på helgen och sen far jag en vecka till så nu börjar det bli ett fullspäckat schema....

Macke är här just nu och hjälper Andreas att lägga det nya golvet i vardagsrummet så när det är listat och klart så kommer bilder jag lovar. Skall beställa en ny soffa på måndag med, även måste jag komma ihåg att ta kort i automat för det skall vi ha med oss på tisdag så vi får våra passer kort.

Nu skall jag göra ett ryck och diska bort...

Puss och Kram och trevlig helg

Hela....

.....dagen spenderas på informations träff med det nya jobbet

Puss och Kram

Nu är julen nära

det märkte jag idag när jag tänkte vara smart och vecko handla idag på Maxi, fick kämpa för att få en parkeringsplats, nu är alla stressade människor ute och inhandlar julklappar phuuu

Jag och Andreas var jätte duktiga igår och öppnade öppningen till vardagsrummet helt själva, dock tvingade vi hit Macke lite senare innan vi tog bort regeln som håller upp den bärande väggen men eftersom vi bara öppnade ca 40 cm så gick det galant. Så nu hålelr Andreas på att gömma kablar i väggen så att inget ligger framme, vilken lyx att ha en elektriker till sambo måste jag erkänna, han är den bästa :-)

Nu skall jag strax få måla första varvet och det andra imorgon och sen skall jag och pappsen tapetsera den sista väggen, sen på tis inhandlar vi golv och lister och kanske en soffa så om inte allt för långt bort så är ett till rum klart att bocka av i listan att göra :-)

På Tisdag skall jag även på informations möte på det nya jobbet, även utprovning av arbetskläder bara en vecka kvar tills man börjar jobba....nu springer tiden fort fram känner jag, men ett otroligt glädjande samtal fick jag idag av min älskade och bästa bror han och Lina kommer hem och firar jul.....fan va jag längtar efter dom

Nää nu skall jag göra ett sista ryck

Puss och Kram

Äntligen....

....så kom snickaren från försäkringsbolaget och kollade på väggen i hallen och köket som har en gammal vattenskada. Och till veckan så skall han komma och börja jobba vilket känns riktigt skönt för hall projektet står lite stilla nu fram tills dess vatten skadan är fixad.

Idag skall jag måla vardagsrummet på dom 3 väggar som jag satt en återställartapet på, fondväggen måste vi vänta lite med för vi har beslutat att göra öppningen större så förhoppningsvis så kommer det en snäll vän hit och hjälper oss med det i helgen.

Annars så hoppas jag att man får känna att det är lite helg i helgen, idol skall ses ikväll iallafall

Puss och Kram

Dålig på att uppdatera....

.....ringde min kära vän Danne och sa till mig idag :-) hmmmm ja jag vet att det nog är så men jag har inte tagit mig tiden till att skriva då jag inte vet vad jag skall skriva.

Igår var jcg och Wikström i Piteå hela dagen och jobbade, det blev inte riktigt som vi hade planerat men men man lär sig nånting varje dag :-)

Idag har jag varit på min favvo färg handlare Colorama här i Umeå och inhandlat fond tapeterna och färgen till vardagsrummet, så imorgon skall jag måla 3 väggar och sen invänta tills pappa kan komma och hjälpa mig med fondväggen. Sen är det bara golvet och listerna som måste inhandlas sen är det rummet klart, då behövs det bara klickas in en soffa i kundkorgen hahahha

Imorgon och på fredag hävdar min kära sambo att han har tagit ledigt, jag kan säga att jag synar det då det inte finns nån som är så dålig på att vara ledig som han. Han har sån arbetsmoral att han jämt finns på jobbet, detta år tror jag han tog 2½ v semester och han hade som mål att vara ledig 5 v. Om jag vaknar imorgon och han är hemma då är det kors i taket :-)

Nu skall jag gå å ringa min underbara vän Annika i Skellefteå vi har försökt hitta tid att prata länge nu och eftersom jag vet att hon inte har sin dotter några dagar och jag är ensam hemma så då borde ju tiden finnas:-)

Puss och Kram

Jippie!!!

Idag kom samtalet jag så otroligt länge har väntat på

Jag fick jobbet jag sökte i sommras, så nu äntligen kan jag börja leva ett normalt liv där jag inte behöver oroa mig för hur jag skall klara nästa månads räkningar.

Jag är så jävla glad!!!! En heltid fick jag och jag får jobba natt som jag önskade så nu kan jag kombinera det med min tjänst på nolia, så med andra ord kommer jag att ha 100% på G4S och ca 20& på Nolia

Med mig är det alltid allt eller inget hehhehe

Puss och Kram

Smärta på högsta nivå

Hade igår en riktig nära döden upplevelse, Bikramyoga är orsaken till detta.

Jag och Maria har i helgen varit på allt för hälsan mässan i Älvsjö Stockholm. Där har vi gått och fått inspiration och fått kontakt med många nya företag.

Vi hade även som mål att hinna med att prova på Bikramyoga och hade tänkt oss detta på fredags kvällen med pga att mässan var så stor så han vi inte med detta, så istället tänkte vi att kl 9 på söndagsmorgonen skulle det ske, så vi ställde kl på 7 för att hinna äta lite och sen hitta oss till studion, men vi vaknade just innan kl 8 irritation steg och även frustation då vi kände att vi inte skulle hinna, men tillslut så slängde vi i oss lite örter och ett äpple och tog en taxi. Upplevelsen bara genom att komma genom dörren till studion insåg jag att detta skulle sluta illa hahah, Bikram yoga görs nämligen i en uppvämd studio på 40 grader och HÖG luftfuktighet. Har Aldrig i hela mitt liv svettats på detta sätt och när en timme av det 90 långa passet hade gått var jag tvungen att sätta mig ner ett tag. Snacka om att det snurrade i skallen, men jag kans samtidigt säga att jag har aldrig varit på ett sånt roligt pass där man verkligen känner att det ger nått. Önskar verkligen att detta fanns i Umeå. Men jag kan säga att träningsvärken idag är nått jag aldrig kännt tidigare, det ilar genom hela kroppen.

Helgen kan jag sammanfatta med total succe:-)

Puss och Kram

M

Inbjudan till att lyssna på Olle Johansson

Detta är något jag tycker mina kära vänner i Skellefteå skall passa på att gå och lyssna på, om jag inte vore på väg till Stockholm så skulle både jg och Wikström ha kommit. Pass på kära vänner


Vad händer i kroppen när du använder dator och/eller trådlös teknik?

                                                                      Olle Johansson

Docent, universitetslektor, forskare vid

Karolinska Institutet och professor på KTH,

sammanfattar den senaste tidens forskning kring

hälsopåverkan från elektromagnetiska fält.

 

 

Torsdag 5 november 2009

Två föreläsningar – två tillfällen

 

Kl. 13.00 – 16.00

Hörsal A vid Campus Skellefteå

Ingång från södra stora parkeringen.

 

Kl. 18.30 – 21.30

Aulan på Skellefteå lasarett

 

 

För allmänheten. Ingen anmälan eller avgift.

Begränsat antal platser. Kom i tid.


ännu en dag

Denna vecka håller jag och Wikström på att förbereda oss för att fara till Stockholm i helgen för att gå och få insperation på Allt för hälsa mässan i Älvsjö.

Känns riktigt kanon kul vi skall bo på hotell och vi har även unnat oss musikal biljetter men framför allt så skall vi gå å kolla på företag som vi skulle vilja ha upp på Stora Nolia i Piteå 2010

Annars så har vi blivit stoppade med arbetet i huset, vi skulle börja med hallen på nerevåningen i helgen och när vi tog bort masonit skivan på väggen så fanns det där stora spår efter en vatten skada som tidigare ägarare hade haft för många år sedan så nu väntar vi på att deras försäkringsbolag skall komma hit och värdera skadan för att sen få hit folk som åtgärdar det. Känns mindre kul men skönt att vi såg det så vi inte skulle få större skador av det om några år.

Nu skall jag förbereda mig för att fara till Strömsör och jobba några timmar med Wikström

Puss och Kram

M


RSS 2.0