Fortsättning på dagen.....

Ja vi var bara tvugna att uppdatera idag igen för vi har gjort vårat första pass i köket och även tagit några bilder för det var en upplevelse som gjorde att humöret svängde några gånger!!!!

Först å främst så har hon ingen fläkt vilket gjorde att brandvarnarn gick igång några gånger och vi numera måste ha öppet fönster så fort vi lagar mat och igentligen hela tiden eftersom hela läght nu stinker i mat os.



Sen har hon inga bunkar eller riktigt stekpannor eller kastruller så vi blandar i en godislåda och får koka allt som skall koas i en gigantisk panna.



Men vi lyckades få ihop en middag och även en underbar efterätt och det toppades med en ben bindvävsmassage här kan man se hur ont det gör man skriker och skrattar av smärta!!!










Puss och Kram nu skall vi fortsätta kvällen med att se en film och sen hoppa i säng :-)

Den 28 Februari 2009

Nu har vi äntligen kommit fram till storstaden. Det blev en låååång resa då planet först var en timme försenat så vi landade inte förrän strax före tolv på natten, vi skulle ta arlanda express till centralen och självklart var det 23 min tills tåget kom. Min packning för övrigt var helt galet. 20 kg i en ryggsäck som jag inte kunde ta av mig för då hade jag aldrig fått på mig den igen plus en resväska samma där 20 kg plus ett handbagage på 10 kg, varför skall datorn vara så tung. Så där fick man stå i 20 min med väskan på ryggen. Ryggen fick vila under tågresan men sen var det dags igen att lokalisera vars T-tbanan var. Och eftersom det var så sent så var vissa nergångar stängda så det blev en ganska lång promenad. När vi väl hittade så var det även där 20 min vänt tid tills tbanan gick hmmmm min rygg var på väg att dö!!!! Och bara fulla människor överallt, tbanan kom och självklart var det så mycke folk på den så vi fick stå hela 11 stationer. Tur så kom hon som vi skulle hyra läght av med bil och hämtade oss sista biten och då var klockan 02. Trött JAAAA!!!

Boendet är sådär. Otroligt spartanskt och området bor det bara alkisar på så det känns skönt att vi är 3 personer. Det känns att vi är från Norrland och syns säkert oxå:-)

Imorse så sov vi ut och när vi vaknade insåg vi att vi har inget att äta så vi tog på oss kläderna och gick till ett fik här där vi bor. Såg mysigt ut utifrån så vi steg in, dock när vi stiger in så känndes det som att tiden stod still och det vart helt tyst. Där inne så är det alkisarnas hak så när 2 unga tjejer stiger in så känns det som att det var deras dröm som gick i uppfyllelse. Kan säga att mackan åt vi väldigt snabbt och sen begav vi oss till att leta vars skolan låg, sen så gick vi på stan och letade kläder till utb. Nu värker fötterna och vi är väldigt trötta ikväll skall vi äta paj och göra polly kaka och choklad mousse  och se melodifestivalen, mumms!!!

Förresten mamma jag hittade matlådan som vi har letat efter, så nu har jag äntligen en sådan, hojta till om du vill att jag skall handla en till dig

Puss och Kram på er

den 27 februari 2009

Ja just nu springer jag omkring som en galen höna och försöker få ordning på allt. Hmmm har försökt trycka ner allt i 2 väskor men skulle verkligen ha behövt en till. Jag tror att jag är den mest värdelösa på att just packa. Kanske inte har överdrivet med grejer men just att få plats med allt går bara inte. Min far är den som är kung på det. Han lyckas alltid få till det så bra, varför ärvde jag inte den talangen :-(

Kl 18 skall jag hämta Matilda på busstationen. Det börjar med andra ord verkligen närma sig nu det här.

Andreas for till fjällen idag vid lunch. Oj så ont det gjorde att säga hejdå men är stolt att jag inte började lipa som jag alltid gör. Visst 2 månader är inte så länge men 60 dagar utan den som alltid finns vid en sida är jäkligt tufft. Tur att han skall komma ner en helg, och avis är jag att jag inte kunde följa med på den årliga skidresan till Kittellfjäll med hela hans släkt ( ca 15 pers)

Fick besök av söta Rebecca oxå, hon hade varit å köpt fika på Mecca vilket uppskattades :-) Hon visade även hur man packar upp filer så nu har jag en massa roliga serier att se i sthlm jihooooo.

Hoppas på att Maria hinner komma och ge mig en hejdå kram. Hon är även en sån person så som Andreas att det blir svårt att säga hejdå.

Nu skall jag göra ett sista ryck och damsuga lite, packa ihop och sånt.

Puss och Kram på er och nästa inlägg blir från sthlm

den 26 Februari 2009

Ja imorgon bär det av till Stockholm. Har sprungit runt i läght och försökt vara effektiv men inser att jag inte får ett skit gjort. Har inte ens börjat att tänka på att packa, inte ens tänkt på VAD som skall packas.
Har hur mycke jobb att göra som måste vara klart till imorgon med och det tar sååååå mycke längre tid än vad jag hade hoppats att det skulle göra. Plus seperations ångest till Andreas, familjen, min extra familj Wikström-Andersson och en massa till hahah jag blir alltid så här!!!
Tur att planet inte går förrän sent imorgon kväll och att Matilda kommer runt 18. Skall bli så jäkla kul att gå denna utbildning och samtidigt vara i staden där ca 90 % av mina vänner bor :-) Men varför måste allt hända samtidigt hmmmm, tänk om allt jobb kunnat komma tidigare och att framtida planer hade kunnat komma tidigare. Men men tiden går ju så otroligt mycke snabbare när man har mycket att göra. En gammal vän till mig har försökt att hinna träffa mig innan jag far, vi har inte hunnit träffas på många år, han har tillåmed hunnit fått barn och barnet är nu 2 år och jag har ännu inte träffat dom och han skrev idag på facebook till mig att han känner ingen som har så mycke järn i elden som jag hahahha JAG mycket att göra hela tiden nääääää inte jag va hahah, plus att jag kom på att min söta Carro faktist har varit hemma från Norge och att vi skulle ses men jag kom på det alldelens för sent så nu har hon hunnit fara tillbaka. Jag måste bli bättre på att planera min tid och PRIORITERA mina gammla vänner!!!!!

Nää nu skall jaggå å kolla om jag kan börja tvätta och sen packa åhh ja visst ja jag måste göra middag oxå för andreas kommer hem om en timme

Här kommer bilder på oss som far för nu kommer ju nästan alla inlägg handla om våran resa

Puss och Kram

den 21 Februari 2009

Nu är det nedräkning tills jag far. Endast 6 dagar kvar och precis om en vecka denna tid så är jag i sthlm. ^hhh herregud så overkligt det känns, men spännande och roligt :-)

Har idag sprungit runt som en galning för att hitta kläder till utb, och eftersom jag inte gillar att ha på mig ljusa byxor så var det ingen rolig shopping runda och resultatet blev att jag kom hem tomhänt. Finns ju inget ute i butikerna. Helgen kommer att spenderas så mycke jag bara kan med Andreas, ikväll kommer Ewe och Strandgren och det blir melodifestivalen som vanligt. Måste fortsätta min övertalning att dom alla skall komma ner en helg till sthlm. Vi får se hur det går.

Veckan kommer att bestå av att jag och Maria skall jobba som tokar med vårat nya projekt, måste hinna göra ganska mycket innan jag far.

Nu skall jag gå å vila då mitt huvud värker som bara den

Puss och Kram

Jag och min kärlek :-)

den 16 Februari 2009

Oj va helgen går fort. Har hunnit med en del iallafall. Ifredags så var jag ute i Strömsör hos Maria och jobbade några timmar sen for vi och hämtade Neo på dagis och berättade att vi skulle till Leos lekland efter lunchen. Poppis vart det, dock tror jag hela Umeå hade fått för sig att fara dit just då. Har aldrig varit så nära att slänga in ungar i väggar tidigare men jag bet ihop och lekte med neo iallafall. Facineras över hur vissa föräldrar funkar, men jajaj man skall inte dömma andra utan att veta deras bakgrund så som macke så fint sa till mig men iallafall så får man ju inte bete sig hur som helst.





Sen på kvällen så var vi hos grannarna och drack vin, tjattrade, och lekte med barnen deras. Vilka änglar dom har :-) Mycke trevligt dock tror jag vinet satt sina spår till på lördagen hehhe

Lördags förmiddagen så for vi till Strömsör igen jag och Maria satt och jobbade som vanligt och killarna var ute och mekade med Mackes nya bil. Sen till middag så mötte vi upp Ewe och Strandgren för att handla mat vilket visade sig inte vara det lättaste då det var alla hjärtans dag, men efter att ha fått vänta 1½ timme på taj mahal så fick vi äntligen maten och vi kunde fara hem och käka till melodifestivalen följt av en värdelös film som jag och Ewe satt och klagade på:-)

Söndagen spenderades i Hednäs hos Andreas brossa och hans familj. Dom grillade när vi kom så snacka om att det vart goooo lunch. Finns inga som gör så god mat som Lotta Folkesson, hon är grym i köket och man är mätt flera dagar efter.

Idag har jag varit och damsugat på en skola i ca 6 timmar så nu är man dammig och jävlig måste nog duscha innan jag far och masserar ikväll

Puss och Kram

den 11 Februari 2009

Även denna dag har tillbringats i sängen, känner mig mycke bättre men har ingen direkt energi så jag har laddat med att sova och kolla på film.

Imorgon är dagen då vi säger godnatt till min söta morfar. Det är med en stor klump i hjärtat och magen som vi förbereder för morgon dagen. Vi kommer att ha en enkel men fin begravning. Jag vill inte säga godnatt till han eller hejdå då jag tror att han finns runt oss hela tiden. Ont gör det iallafall.


Det finns ingen som du söta morfar

Nu skall jag försöka dra mig upp från sängen och kanske få i mig nått för första gången på 2 dagar

Puss och Kram

den 10 Februari 2009

I dag är det världens finaste pappa dag. Min pappa fyller år!! Själv kommer jag inte att kunna fira han för jag har fått en släng av magsjuka så jag springer mellan toan och sängen. Men ett inlägg fullt med bilder på pappa kan jag göra iallafall :-)




Ett stort grattis till dig pappsen

Sen fyller ju även Mattias år idag ( Andreas bror)


Ett stort grattis till dig med vi ses på söndag

Nää nu skall jag återgå till sängen och försöka kurera mig, får absolut ick vara sjuk på torsdag.

Puss och kram på er

den 9 februari 2009

Vilken helg..... i fre efter jobbet for jag till Becky och åt middag såg lets dance, hon satt och fixade med min nya blogg i hur många timmar som helst men det ville ändå inte så som vi ville men vi är på god väg iallafall och slut resultatet kommer att bli kanon tusen tack vännen, jag fattar mig inte på alla koder och sånt men skall lära mig i framtiden.

Lördagen blev det inge sovmorron utan jag skulle till Lena på Hårizont för att klippa och slinga så allt grått försvinner och sen hem och hämta grejer till Marias kalas och sen direkt ut till Strömsör för att ordna inför kvällen. Vi blev 13 tjejer som myste i bagarstugan. Blir alltid djupa samtal och denna gång lite jobbigt för mig då det handlade om en nära person till mig men tack Jenny för att du gör som du gör visst är det jobbigt men jag är så glad att du har en gåva att dela med oss andra. Kom hem runt 0030 och var riktigt trött sen sön tidigt upp för att fara till övik och hjälpa mormor och kenne att packa ner i läght......snöstorm var det oxå.

Denna vecka blir en känslosam vecka. och helgen skall jag försöka umgås så mycket det bara går med min kärlek Andreas då vi inte har haft så mycke tid tillsamans siste tiden och snart skall man ju iväg i 2 månader oxå.

Puss och Kram

den 8 februari 2009

Denna helg......oj inte en lugn stund, är alldelens för slut för att uppdatera men nya krafter imorrn istället.

Puss på er

den 5 februari 2009

Nu kan jag andas ut Just för en stund sen så tackade vi ja till en 2:a i Högdalen. Det känns så otroligt skönt. Min underbara vän Lotta satte sig på tunnelbanan idag och åkte ut dit för att se om det var nått att kunna bo i och fotade åt oss, det kanske inte är dröm inredning och färger men det är tak över huvudet bra hyra och stort så vi är riktigt glada allihopa:-) Här kommer lite bilder på stället









Så nu börjar det bli verklighet detta. Jag far fre den 27 feb, åhhh herregud det är ju väldigt snart. Otroligt skönt att ha med sig 2 kompisar att dela denna resa och utb med mig. Börjar bli lite nervös. Annars idag så har jag varit som vanligt och jobbat med Ocab. Gjorde dock illa handleden idag så jag var tvungen att ställa in massagen som jag hade, och har rätt ont så jag hoppade över yogan med. Inte så roligt. Men det verkar som att imorgon är min sista dag på Ocab vilket känns lite tråkigt då jag har trivts väldigt bra där. Får skratta varje dag så magen gör ont och det är inte direkt vanligt att det sker dagligen. Men på mån är jag tillbaka till mitt vanliga jobb fram tills dess jag far till sthlm Nästa vecka har vi begravning för morfar....hmmm som sagt mycke blandade känslor inför det, men jag vet att han alltid finns med oss. Imorgon skall jag hem till Rebecka och käka middag, skulle igentligen dit förra helgen men då var jag tvungen att avboka och eftersom jag är utkickad från mitt eget hem då min sambo och min morbror skall ha filmkväll så passar det perfekt att ha en tjatter kväll med Becky:-) Hon den lilla busen gick och köpte hus igår, oj så avis jag är. Sen på lör skall jag till Strömsör till min söta Maria plus en massa andra av våra vänner och ha ett litet födelsedagskalas för henne. Är så glad att jag fick hem hennes present idag, otroligt besviken bara på att företaget hade misslyckats med en ganska viktig sak så nu måste jag ge en halvfärdig present men men det är tanken som räknas. Sen sön så far jag med min morbror och mormor till övik för att hjälpa dom att packa ner lite i läght, så att summera det hela så är det en ganska hektisk helg, plus att jag även skall till frissan på lör hahah

Nää nu skall jag strax göra natt, tusen tack söta Lotta för att du hjälpte oss med läght, du är underbar Puss och kram

den 31 januari 2009

Lördag morgon.. vi är hundvakt sen igår kväll åt Saga, det , hon är den gladaste hunden som finns så när hon kommer så är det fullfart som gäller. Idag tänkte vi motionera henne så mycket det bara går och eftersom hon älskar snö och vara och leka i det så packar vi bilen med längdskidor och far till Strömsör hem till Macke och Maria.



Vi skall åka skidor och åka skoter. Så mysigt det skall bli. Känner jag Maria och mig själv rätt så blir det även en massa tjatter och planering av framtida jobb. Det är nått som alltid sker när vi är med varrandra. Och för er som aldrig ha varit på Kundaliniyoga med Maria så har hon en prova på klass nästa vecka. Gå på den för det är en helt underbar upplevelse. Hon är gjord för att leda yoga med sin mjuka röst och helt galet bra pedagogisk. Man längtar alltid till nästa pass. Maria är den som står mig närmast förrutom Andreas och familjen. Vi har så roligt tillsamans och det är en vän som jag vet alltid finns vad som än händer. Vi har gått igenom mycke åren som vi känt varrandra, den häftigaste upplevelsen var nog våran resa till Thailand för där var platsen vi verkligen lärde känna varrandra.








Nää nu skall jag och min sambo klä på oss och fara iväg, ikväll far jag kanske och hälsar på Rebecka i Holmsund och skall tjattra som bara vi kan hahhaa, om man är van att jobba tillsamans typ varje dag och sen nu i 2 v ingenting så har man 2 veckor av tjatter att ta igen:-)

Puss och kram på er

den 29 januari 2009

Mycke i huvvet nu Nu är det många tankar och känslor som cirkulerar i mig...... Först en nyhet som är galet roligt för mig det är att från den 28 februari till i slutet av april så har jag kommit in på spa terapeut utbilningen på Axelsons i Stockholm så jag Matilda och Emma från min klass från friskvårdsutb i Skellefteå tar vårt pick och pack och far och gör den


Nu är det bara boendet som måste lösas men som jag sa till den lätt hysteriska Muppen Matilda så kommer allt att lösa sig, vi har fått förslag som en etta på 25 kvm för ca 10 000 kr i månaden och eftersom man fortfarande har kvar alla sina utgifter här hemma så känns inte det så aktuellt. Annars så har dagen varit blandad med mycke tankar till min älskade morfar. Vi har ännu inte haft begravning utan den blir om ett tag, inget jag direkt längtar till utan snarare är nervös för då jag vet att det totalt kommer att bryta lös. Saknar han så mycket och det gör så ont i hela mig


Vill bara vrida tillbaka klockan så man kunde få mer tid tillsamans. Man har svalt mycke känslor sen han gick bort för att det inte skall göra för ont och så att man kan hantera vardagen men jag känner att det börjar komma i kapp mig nu då jag tänker mycket på han. Och jag vet att detta är nått alla kommer att måsta gå igenom och att det är en del av livet men nääää jag vill icke det. Annars så har dagen bestått av sanering på Ocab. Fått veta att jag skall vara där nästa vecka oxå vilket känns bra då jag riktigt trivs där. Ok kanske inte det roligaste jobbet men det är ett bra gäng som jag jobbar med så dagarna går fort och skönt att veta vilka tider man jobbar så man kan planera annat oxå. Saknar dock att jobba med min trogna vän Becky( Rebecka ) Men vi har daglig kontakt via mobilen istället:-) Nu vill jag att min hosta skall försvinna så jag kan ta massager igen. Min förra chef och hennes dotter plus min nuvarande chef har jag lovat att boka tid för, men så länge min host finns kvar så känns det inte som läge för det.


Hahhah hittade ett kort på min pappa som är klockrent!! En riktig tok som alltid skall spexa och ett kort på mamma, hur vacker är hon inte......Världens vackraste!! Det är även du pappa .-)


Nää nu skall jag hoppa in i duschen och njuta av kvällen Puss och Kram

den 24 januari 2009

Spa med jobbet och hundvakt Var ledig i fredags och hade några behandlingar inbokade, sen på kvällen så hade chefen bjudit med alla anställda till iksu spa som julklapp vilket uppskattades väldigt mycket. Vi simmade bastade skrubbade och bara njöt. Kvällen fortsatta för vissa med fest och utgång men jag valde att fara hem. Dragit på mig världens förkylning och så var vi hundvakt åt mormors hund. Mormor och min morbror skulle fara till övik och packa ihop lite i läght. Min älskade morfar gick bort för 2 v sen så det är en jobbig omställning för hela familjen. Morfar har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta så jag har lite svårt att förstå och acceptera att jag aldrig mer skall få träffa han, prata med han. Det var alldelens för tidigt och oväntat.



Lillebror med söta Saga Men vi har iallafall haft söta saga här och det har betytt lååååååååånga promenader. Saga har Andreas som favvo så nu kommer vi nog att ha hundbesök väldigt ofta. Är man inte uppväxt med djur så blir det omställning. Hud och hår som ligger överallt så det var skönt att damsuga nu när hon blev hämtad :-) Nu kommer resterande av kvällen bestå av sängliggande och se på tv, för imorrn skall vi ut till strömsör till maria macke och neo. Killarna skall meka med våran bil och jag och maria skall planera jobb. Sitter och kollar på bilder från våran resa till new york i sommras, vi for med ewe och strandgren under den värsta värmeböljan, jag och ewe har kommit med det fina förslaget att fara till hösten igen :-) här kommer några få bilder från resan, det finns väldigt få bilder då alla är med dom mesta bilderna är på byggnader...hmmmm










Puss och Kram på er alla

den 20 januari 2009

Riktigt trött idag, är inte van att stå rakt upp och ner och jobba utan jag brukar ju röra på mig så kroppen har inte hunnit anpassa sig. Ont i högra handled har jag med fått inte bra när man även jobbar med massage. Riktigt härligt gärn som jag jobbar med nu, en galen blandning av folk men Lena som jag jobbar mest med är helt underbar. Hon är utb hudterapeth så jag pepprar henne med massa frågor om produkter och behandlingar så dagarna går otroligt snabbt. Fick tips på en bas massage olja som jag skall kolla upp, det är en djungel annars där ute med massa olika och jag letar efter en riktigt bra.... vi får se vad som hittas. Nu längtar jag till mina vänner i Skellefteå och jag hoppas att kunna hitta en helg snart att fara upp, vi har sagt att det skall bli en bowling med gamla klassen och tävlingsmänniska som jag är så finns det inget annat än att vinna:-)


Jag och bästa Annika på skuleberget på våran klassresa



Hela klassen



Finns inga ord som förklarar Matilda....helt underbar!!



Oj va jag saknar friskvårdsutb i skellefteå, helt klart den bästa tiden i mitt liv, och världens bästa vänner har jag fått Nu skall jag lägga mig och slappa framför tvn Puss och Kram på er

den 18 januari 2009

Uttråkad Ja då var det söndag igen då, förstår inte varför vi har lagt stor handling på söndagar, men men nån gång måste det ju göras så varför inte ta den mest ångestfyllda dagen i veckan och göra bort det då :-)
Öppet hus igår gick jätte bra, fullt på Maria W prova på klass, så våra kurser i vår skall bli intressant och så hur många som anmäler sig. Imorgon skall jag jobba på Ocab och sanera efter ålidhemsbranden, inte det roligaste jobbat kanske men det känns ganska bra att man gör nått bra för någon annan.
Nu skall jag lägga mig och se nått avsnitt av greys anatomy och inte tänka på att en ny vecka startar imorgon utan njuta av det är fortfarande helg

Positiv energi till er alla

den 16 januari 2009

Kom på att min söta bror frågade mig i julas ifall jag bloggar så som alla andra verkar göra nu för tiden. Då var svaret nej, men jag känner på mig att år 2009 är förrändringarnas år så..... varför inte börja blogga??

Imorgon skall jag hjälpa min bästa vän och kollega att marknadsföra alla nya yoga kurser, workshops, massage och mycket annat i den nya lokalen som skall hyras in i colage lokaler väst på stan. Skall bli jätte kul och intressant. Hoppas på att det kommer en massa nya och gamla vänner dit.

Jag och Maria driver varsitt företag, men har ett nära samarbete. Maria W är utbildad aroma terapeth och kundalini yoga lärare, själv är jag utbildad massör och inom snar framtid hoppas jag att jag kan lägga till en till titel men allt är inte klart än så jag håller lite på det. Många av Maria W yoga kurser så tar hon in mig till att ha hand om massagen som ingår i kursen. Vi annordnar alla olika typer av workshops, där är det bara kundens fantasi som stoppar det hela.. när jag inte arbetar med Maria W så jobbar jag med massage hemma hos mig, eller så kommer jag ut till kunden.

Vi säljer även den populära spikmattan shakti, här visar Maria W hur man kan använda den



Nu skall jag se slutet av let´s dance, min sambo har redan somnat i soffan det kanske är beviset på hur intressant programmet var.

Positiv energi till er alla

Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0