den 28 april 2009

Ja allt rullar på i samma tempo som tidigare. Helgen gick kanon både med planderna för hemsidan och samt alla mässor vi har varit på. Nu måste vi bara bestämma oss för domän namn för hemsidan och det är faktist mycket svårare än vad man tror. Imorgon skall vi fotas för hemsidan villket oxå skall bli intressand då jag inte direkt är känd för att bli normal på kort men jag lovar att uppdatera med bilder hahah

Idag kom Amelia tidningen ut med deras nr av hälsa och där är det ett repotage om rockringarna vi nu säljer jippie så kul!! Sen så har vi även anmält oss på Hälsans dag i skellefteå 6 juni i folkets park, där skall skellefteå borna få rocka loss :-) Såg att Dannes jobb hade en monter med så nu jäklar danne är det bara att hoppa in i ringen och rocka loss .....

Nu skall jag göra lite pappersarbete

Puss och Kram

Den 23 april 2009

Sjukt mycket jobb just nu!!! Jobbat i veckan med att bygga upp Barn mässan på nolia vilket betyder måååånga timmar sen hem och jobba med företaget, så jag är rätt slut just nu. Imorrn skall vi stå på barn mässan och massera och visa den nya träningsrockringen och shaktimattan. Packar sen bilen och drar till Skellefteå för att ha möte ang hemsidan. Sen mässa i raggvaldsträsk på lör sen på barnmässan igen på söndag phuuuuu..... sen på mån är det dags att sälja inför stora nolia igen, denna vecka har det varit tungt med det. Tis fotografering för hemsidan ons sälj för SN sen förhoppningsvis ledig några dagar sen men jag vågar inte hoppas på den än. Som sagt det är MYCKET nu!!! Men samtidigt väldigt kul då vi har hittat en sån rolig och bra produkt att kunna sälja :-) Så kom på Barn mässan och pröva vet ja....

Nu skall jag packa inför helgen så jag inte behöver kliva upp så jätte tidigt imorgon bitti

Puss och Kram på er

den 17 april 2009

Hej hopp!!!

Nu händer det grejer för mig och min bästa vän kollega ja hon har många titlar Maria Wikström!!! Vi blev igår återförsäljare för en träningsrockring Hula Hoop med vikter!!! Vi har fått ensamrätt på Norrland vilket känns så fantastiskt roligt!!!!! En bra produkt som vi nu har provat och även nu säljer. Tränar Mage och rygg, andningen och man blir bara så glad och det är väl det som är meningen med träningen att man skall ha roligt!!!!





Sen nästa vecka på fre så skall vi stå 2 timmar på barnmässan i Umeå och massera sälja hula hoop och spikmatta. Sen direkt hoppa i bilen och bege oss på ett möte i Skellefteå med en kille som skall göra en hemsida till oss, efter alla pikar att vi är så sena med att ha en hemsida så har vi äntligen tagit tag i det och med hjälp från underbara Robert och hans kontakter så skall det äntligen bli av. Sen sover vi i Maalins och Roberts läght för att fara till Raggvaldsträsk på lör morgon och där skall vi stå på en byamässa med våra produkter.

Som sagt det händer mycket just nu, för samtidigt som vi skall planera och fixa med allt detta så är vi ju även ansvariga för hälsa och välmående oasen på stora nolia som vi säljer som tokar till nu. En utomlands semester hade suttit ganska fint just nu.

Nää nu skall jag hoppa in i arbetet igen

Puss och Kram på er alla

den 14 april 2009

Har haft en skön och mysig påsk. Middag och övernattning i Strömsör hos bästisarna och dit hade vi även med älsklingshunden Saga. Mycke nya intryck för henne så vi alla var rätt slut när vi kom hem på lör em. Bio på lör kväll med Strandgren och Ewe, såg män som hatar kvinnor. Jävligt bra film!!!! Sen yatzy spel med vin hemma hos oss. Sön var det grillning hemma på Lodjurs, pappa är ju grym vid grillen och ingen gör sån god potatisgratäng som mamma :-) Mumms. Mån hundvakt igen så vi tog en lååååång promenad i strålande sol, sen kom Strandgren och Ewe och fikade. Lugn och skön kväll och nu är det jobbar dag igen. Sitter och väntar på min kompanjon Wikström så när hon kommer blir det jobb.

Ha en härlig dag nu

Puss och Kram

den 6 april 2009

Inte hänt så mycke denna helg. I fredags så var vi hundvakt åt Saga, Ewe och Strandgren kom förbi och såg på tv hos oss. Lördagen så tog vi en låååång promenad med saga sen kom svärmor och svägerskan förbi på fika, middag på lodjurs. Saga blev hämtad, det blev alldelens tomt i läght. Vi funderar skarpt på att kidnappa tillbaka hon hihihihi. Söndag kom Matte och Lotta förbi, sen en sväng på K-rauta och stor handla på Maxi. Middag på lodjurs och nu är det måndag:-) Skall göra mig iordning nu och fara och jobba med Maria på Nolia. Kort vecka denna vecka såååååå skönt

Puss och Kram

den 2 april

Oj vilket intesivt dygn det har varit. For upp till Skellefteå igår morse för jag hade ett möte med den nya rektorn för medlefors fhs. Mötet gick så otroligt bra. Vi satt över en timme och bollade ideer så nu hoppas jag dom nappar på Häsa och välmående satsningen på stora nolia. Sen träffade jag Anncha och åt lunch med henne. Vi satt och tjattrade länge och han uppdatera varrandra om varrandra sen vi sågs sist. Han ge varrandra så mycke ideer och insperation så jag kände mig nästan hög efter fm på medlefors. Sen for jag till Maalin och Robert och fick leka med timpa och gabbe. Chokladbollar bakade vi och lekte hela em. Deras barn är så underbara. Fick även njuta av en god middag. Sen bar det av till Annika och Tilda. Då jag inte riktigt höll tiden så hade Tilda frågat efter mig ganska länge och hade blivit lite otålig men vi lekte bort det. Danne kom oxå förbi så han och jag förökte övertala Tilda att dekorera påskriset med julgransbollar och glitter men det gick inte hem. Sen satt vi och tjattrade resten av kvällen. Så underbart kul att träffa dom igen.

Sen blev jag väckt imorse av sång och muffins och paket av tida och annika. Vilket härligt sätt att börja sin födelsedag på:-) Började och köra hem till Umeå sen det roligaste var nog att mina super vänner från sthlm Carro & Hanna för första gången på en jäkla massa år kom ihåg min födelsedag. Fick ett sms från bokus med ett pressentkort från just dom och sen när jag kom hem så hade dom skcikat brev, vart riktigt glad. Sen så kom Wikström och vi for och träffade Carina, vi han göra bort lite jobb och sen nu skall vi hem till mina föräldrar och äta middag hit kommer även mormor kenne och saga, familjen wikström-andersson. Så nu skall jag göra mig iordning.

Tack så jätte mycket för alla grattis hälsningar

Puss och Kram

RSS 2.0