den 31 maj 2009

Idag är det MORSDAG!!!!



Stora kramar till min mamma, den vackraste och finaste i hela världen!!!! Finns ingen som du!! Love You!!

Puss och Kram

den 28 maj 2009

Ja ännu en dag har passerat, idag har vi fått sålt 7 rockringar :-) Äntligen börjar folk fatta hur bra produkt det är. På Vårruset så har verum ett tält där folk får prova ringen, vilket är kanon bra, för det är när man provar den man fattar hur otroligt bra produkt det är.

Ikväll så har jag varit och hälsat på söta Becky i deras nya hus i Obbola, man blir otroligt avis att lill tjoppan är hus ägare ( hon är typ 8 år yngre än mig)kanon fint har dom fått och det var jäkligt mysigt. Micke hennes sambo tyckte dock inte att vi skulle öppna såpbubbel paketet som skulle vara till några barn, men det gjorde vi så vi satt och fikade i trädgården och blåste såpbubblor :-) Lovar vännen att komma ofta nu.

Imorgon tar jag en semester dag även mån och tis då jag inte är ledigt nått i sommar så 3 dagar tycker jag att jag är värd. Kl 11 imorrn skall jag och Andreas till banken för att få ett lånelöfte så det är klart tills budgivningen för huset blir av.

Puss och Kram

den 26 maj 2009

Nu har vi börjat ladda inför att stå på hälsans dag i skellefteå. Broschyrer skall tryckas och jag inväntar en leverans på spikmattor....
.dock måste jag göra en ny beställning då dom flesta redan är sålda innan vi ens har fått dom. Det är bra affärer hahah

Sen så skall det rockas där så bilen skall fyllas med ringar och Skellefteå skall få en ny upplevelse
Jag älskar verkligen denna bild, den speglar verkligen mig och min bästa Maria. Och roligt hade vi när vi tog den oxå.

Idag har jag varit ute i Strömsör hos Maria och vi har jobbat både med Nolia och hemsidan och imorrn skall vi förhoppningsvis träffa mannen som hjälper oss med sidan.

Söta EvelinaCreative Lounge skall hjälpa oss att göra en loggotype för tydligen behöver man det, alla frågar oss om det och jag och Maria ser ut som frågetecken när det kommer på tal. Tur att man har sånna fina människor vid sin sida som vet hur man gör sånt.

Nu skall jag ner till tvättstugan och ta upp tvätten, skönt att ha det gjort....

Puss och Kram

den 21 maj 2009

Första ordentligt  lediga dagen på länge.... Vi sov länge och sen for Andreas med min far och köpte flytvästar till båten, och när dom gjorde det så passade jag på att fara ut och springa och sen köra ett pass med rockringen.

Sen cyklade hela familjen till brossans match.

 Skäms över att säga att det var första matchen denna säsong som jag har kollat på, och det var tyvärr inte den mest intressanta så jag for ett tag innan den var slut och passade på att handla inför att jag skulle baka lite snickers kakor


God mat på Lodjurs blev det, pappa gjorde lax pasta och sen cyklade vi hem, jag bakade och vi såg på bonde söker fru och nu är det snart godnatt för vi skall till övik på mässa imorgon.

Puss och Kram

den 20 maj 2009

Idag blir Maalin 31 år!!!! Grattis söta vän och hoppas du får världens bästa dag, jag snodde en bild från hennes facebook så ni får se hur otroligt vacker detta födelsedagsbarn är!!! Miss you and love you!!


Och en till sak att vara glad för är att idag så blev vårat domännamn klart, så nu är det köpt och våran underbara micke i skellefteå sitter nu och gör hemsidan :-) men inom kort framtid kommer ni att kunna gå in på www.mariakan.nu
Just nu är den under uppbyggnad, men nu när det är bestämt har vi kunnat beställa bildekal och visitkort så förhoppningsvis så har vi fått det tills hälsans dag den 6 juni i skellefteå. Då tycker jag att ni kommer och rockar rockring med oss och vila lite på spikmattan

Nu skall jag strax till optikern. Dom tyckte att 3 år mellan gångerna var alldelens för lång tid. Sen har vi bjudit in oss själva på Lodjurs för mat :-) Skall man äta god mat skall man hem till mina föräldrar.

Puss och Kram

den 19 maj 2009

Händer inte så mycket just nu. Livet ser ut som det brukar göra, jobbar, jobbar, jobbar. Umgås med nära och kära jobbar lite till och sover :-)

Domän namn til våran hemsida är till 99 % bestämt nu, herregud att det skall vara så svårt att hitta ett bra och stämmande namn, mycke svårare än vi trodde.

Laddar inför hälsans dag i Skellefteå den 6 juni och tills dess skall hemsidan vara under uppbyggnad och visitkorten klara.

Nu är Wikström strax på ingång..... kaffe kannan är klar och vi är redo att besluta grejer :-)

Ett stort grattis förresten till min bästa pappa som fick 13 rätt på tipset!! Det är stort!!!
Synd bara att han skall göra en vurpa på jobbet och skrapa upp armar och ben :-(

Imorgon fyller världens finaste Maalin år, dock bor hon i Skellefteå så vi kan inte fira henne just på dagen utan det får bli när vi far och jobbar den 6 juni. Insåg att jag inte hade nån bild på henne på min dator så ni får njuta av bilder på hennes barn istället,

Puss och Kram

den 12 maj 2009

Sjuk sjuk sjuk....kroppen värker och jag mår illa..... Tar mig inte upp från sängen idag........och vatten är den enda näring som min kropp klarar av.....det är lite synd om mig

Puss och Kram

den 11 maj 2009

Trött så att ögonen svider men det va bara att dra sig upp från sängen för snart skall jag och Maria fara till flyget och hämta upp en utställare som ville komma upp och kolla in nolia och umeå innan mässan i höst.

Helgen har varit jätte mysig. Kom hem rätt sent på fre efter att ha varit i Skellefteå. Åt middag och Robert och Maalin och busade med ungarna. Lör så va jag och Andreas först ute på en lång promenad med Saga och sen middag ute på Invito sen hyrde vi film. Sön for vi och kollade på 2 hus men lägena på husen var helt värdelösa, harrejäklar så bra mäklare är att ta bra kort så att det ser så bra ut men i verkligheten suger det. Fikade hos Maria och Macke sen hem och stor rensa i lådor vi slängde 5 svarta sopsäckar...... Middag på lodjurs sen film. Och nu sitter man här och är redo för en ny vecka :-)

Puss och Kram

7 maj 2009 del 2






Här kommer lite bilder från fotningen till hemsidan!!!
Sitter på Skråmträskvägen hos Annika och myser, gått lång prommis, fikat gott, haft fin besök av Danne som försökte sig på rockringen men det var bara Annika som fixade det. Måste ha en PT lektion med Danne tror jag. Skall han nå sina mål inför sommaren och till den 6 Juni då rutorna skall synas så är det en ring han behöver :-)

Imorrn skall vi på mässa och shoppa och ragga utställare:-)

Nu skall vi tjattra vidare och vi är bäst på att inte komma i säng.....

Puss och Kram

den 7 maj 2009

Hahahha har fått klagomål på att jag skriver för lite och att jag har ett tråkigt firma namn av min fina vän Danne. Jobbar typ dygnet runt så jag har inte hunnit skriva och mitt firma namn har jag inte bestämt än så därför går det under mitt namn hahahh kostar ju 1000 kr att regga på bolagsverket så jag vill hitta ett namn som jag verkligen trivs med och kan stå för det innan jag gör nått så fram tills dess går mitt företag under firma Maria Olofsson så det så ;-)

Nu håller jag på att packa bilen med rockisar och skall på ett möte på Nolia sen bär det av till Skellefteå för leverans av ringarna sen till Annika på Skråmträskvägen. Fick just ett sms där jag skulla ha med mig träningsskor så vi kunde ta en lååååång prommis. Så skönt det skall bli. Skall bli kul och se ifall Danne kommer förbi och säger hej eller om han "glömmer bort det".......om det blir det sista så får vi fara till han och väldgästa.

Puss och Kram

RSS 2.0